Man kan købe mange gode poser, tasker, osv. til ens ture / ekspeditioner. Men ofte kan jeg ikke finde lige det jeg skal bruge, så må symaskine i gang igen (se også Symaskine et “must” ) Små opbevarings poser syer jeg ofte fra bunde, andre gang er det faktisk billigere at købe en taske, man bare skal forbedre.

Det mine tasker skal hjælpe mig med, er at få organiseret alle mine små ting, så de er nemme at komme til og få overblik over, så man ikke skal lede alle tasker igennem hver gang man skal bruge noget. Til min vinterfjelds tur og indlandsis krydsninger, har jeg syet en tasker til at organisere alt jeg skal bruge i telt (tandbørste, creme, solcreme, batterier, mp3 afspiller, piller, osv.)(se billede) Jeg har lavet en taske der har et stort rum, til større ting, som creme osv. Samt en masse små netlommer, hvor jeg kan lægge ting ned i, så det nemt at se hvor ting er og komme til det.

Jeg har også lavet mindre tasker i penalhus størrelse, til vandre tur, til tandbørste osv. Ligeledes har jeg lavet tasker til brænder, med rum til tændstikker, reservedel, det sammen med førstehjælps udstyr, osv.

Alt sammen for at gøre min tur mere behagelig og spare tid på at led efter tingene. Så næsten alle min ting på ture, har små forbedringer, mærker, osv.

Prøv selv

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022