FUT i grusgraven. Foto: Lars E. Andreasen/ TV 2

Nyt foredrag klar fra 1. april 2018

Erik B. Jørgensen har igennem mange år præsteret mange resultater som eventyrer/ekspeditionsmand og før det i specialenheder som Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset.

Alt sammen noget der kræver mål, personlig indstilling, samarbejde og en erkendelse af, at det ikke kan lykkes egenhændigt men via et stærkt samarbejde.

Hvad der skal til for at blive specialsoldat viser Erik og tre andre instruktører i de populære programmer på TV2 ”Korpset”. I sæson 1 og 2 viser de, at der skal noget til at ”være gjort af det rette stof”.  30 mand blev testet i otte dage i hver sæson, for at se, om de havde dét der skal til for at blive Jægersoldat. Kun få klarede det!

Men det handlede om meget mere end det fysiske. Det handlede nemlig mere om personlig indstilling og sammenhold.

Foredragets fokus er de prøvelser deltagerne i ”Korpset” udsættes for, herunder hvorfor de skal igennem de øvelser og temaer de skal, og ikke mindst hvad meningen er med de forskellige ting.

Publikum får et indblik i, hvad det kræver at blive specialsoldat og hvordan det kan bruges i livet fremover. Erik inddrager masser af hans egne oplevelser fra Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset og fortæller, om hvordan han bruger det i dag i sit liv, både som eventyrer og i det daglige liv.

Foredraget handler om at turde at gå efter sine drømme og at holde ud, når det er hårdt, fordi på den anden side venter personlig indsigt og store oplevelser. Men alt afhænger af, om man kan samarbejde og forståelsen af vigtigheden af dette og at man intet kan alene i livet. Alt sammen leveret med den gode historie og fortælling i centrum.

Download materiale Book foredrag Tilmeld dig Nyhedsbrev Praktisk information

Kunderne siger

“Erik er en rigtig god historiefortæller og hans budskaber om ledelse og selvmotivation bliver leveret på en både ydmyg og samtidig overbevisende måde. De spændinger og kriser og heraf afledte ledelsesmæssige udfordringer, der udvikler sig over måneder og år i et team på en typisk dansk arbejdsplads spiller Erik igennem og håndterer, oftest dagligt, på sine missioner. Det har for mig været meget inspirerende at lytte til og lære af!
Ulrik Moes – Project Director Novo Nordisk

Du kan se mange flere anmeldelser her “Kunderne siger”

 

En af de få stille stunder i “Korpset”. Jeg fortæller om at holde varmen og de får lidt at spise. Foto: Lars E. Andreasen/ TV 2

Andre emner

Gør drøm til virkelighedSammenhold eller gå koldPunktér jeres konflikter, før de opstårEventyret starter i din baghaveFå det bedste frem i andreVærdien af værdier – skab sammenhold via fælles værdier