Så kom tiden endelig hvor jeg kunne sætte mig ned i min egen, ArrowPlay kajak, efter flere test ture i løbet af sommeren, både i den og mange andre modeller. Men ArrowPlay er den jeg har siddet absolut bedst i og har nemt ved at finde kant og lege i. Så jeg har fået mig en carbon model, så jeg glædede mig til at prøve den, læs min tidligere test her.

Nu glæder jeg mig bare til at få roet en masse tur her i løbet af vinteren. Min første tur, gik fra Nørresundby (Ålborg) hvor jeg sejlede mod NV op af Limfjorden og sejlede ind i Ryå, en flot vinter dag, hvor vejret var med mig, ingen regn og vind. En flot dag og en flot tur op til Birkelse. En tur på 21 km og 3½ time, så var tiden gået og mit lift hentede mig.

Igen kan jeg kun opfordre folk til at komme ud, jeg selv synes nogle af min flotteste natur oplevelser, er på de årstider og tidspunkter, hvor folk ikke er så meget ude. Jeg mødte faktisk en kajak og et andet hold på 5, så nogen folk søger også oplevelserne.

Arbejder også på at lave en kajak tur til Østgrønland til sommer, i 10-14 dage, for interesseret, da jeg har mange kontakter i området, samt det er et fantastik område og befolkning, mere om det senere.

Erik.