5 Comments on “Kajak ergometer fra Vasa”

 1. Hej Thomas
  Ja det er dyrt legetøj, men jeg må indrømme det er alle pengene vær, jeg har fået meget ud af det op til min tur. Jeg møder også mange der har 3 kajakker liggende. I min verden ville man få mere ud af at have to kajakker og et kajak ergometer så ville man være noget bedre forberedt til sæsonen. Det er ca. samme pris som en kajak. Anmeldelse følger inden jeg tager på tur.
  Mvh
  Erik

 2. Den ser rigtig fin ud, men det er godt nok dyrt legetøj. Thomas

 3. Hej Marlon
  Der kommer en rigtig anmeldelse, men er fedt at ro på, super god træning.
  Jeg har lært at film på den anden led nu, så billede bliver bredere.
  Mvh
  Erik

 4. Super indlæg. Ser frem til en mere detaljeret gennemgang af ergometeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *