Det var blevet tid til at fortælle lidt om Jægerkorpset, og mine oplevelser som Jægersoldat igennem lidt under 6 år. Jeg synes altid det sjovt, at føre folk ind i ukendt verden, Round Tabel i Vordingborg, have samlet flere afdelinger, til en foredragsaften. Et spænende sted, med mange gode spørgsmål.

Især i disse tider, hvor debatten køre. Jeg mener stadig man kan vurdere hvad man må sige, samt jeg gør det udelukkende fordi jeg er stolt af hvad jeg har lavet, samt man har brug for unge mennesker som har lyst til at få en oplevelse for livet, samt en masse livserfaringer og kompetencer. Politikerne har råbt op om, Jægerkorpset skal være mere åbent igennem flere år, samt man skal være flere, uden at sænke niveauet af den enkelte soldat. Endelige kom der en tidssvarende bog, der kan få folk til at søge Jægerkorpset, TILLYKKE til Thomas med en flot skrevet bog, som ikke sætter nogens liv på spil, som jeg kun kan se som en gave til forsvaret, hvis de ikke selv havde smidt det hele væk. Håber forsvaret vil kikkede indad, og se på de mange udsendelser man selv har lavet hvor man viser, taktikker på igangværende operation, f.eks. “Rød Zone” PT udsendelse, men når den dem selv, må man gerne.

Jeg vil kun opfordre alle der har lyst til stadig at søge Jægerkorpset, en unik arbejdsplads. Håber forsvaret for ryddet op efter den her skandale og personforfølgelse.

Erik