Hybrid pagaj fra Avannaq

Jeg har fået en ny pagaj til test. En hybrid mellem en Grønlands pagaj og en wing pagaj. Glæder mig til at teste den.
Læs mere om den på Avannaq
Mvh
Erik

2 Comments on “Hybrid pagaj fra Avannaq”

  1. Kombinationen af idéer er altid et godt udgangspunkt for innovativitet. Jeg kan helt sikkert se fordelen i denne kombination af en wing- og en grønlænderpagaj. I modvind vil den ikke yde så stor modstand som en europagaj (uden at man behøves at skive pagajbladene), men samtidig vil den have et greb i vandet som en wingpagaj. Det er da Win/Win 🙂

    Jeg glæder mig til at høre dine erfaringer med den!

    /Thomas

  2. Den ser fed ud og glæder mig til, at høre dine erfaringer med den. Den bliver sikker meget dyr!

    Jan H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *