Foredrag, oplevelser og eventyr


Min foredragssæson er allerede godt i gang, men i går var der så premiere på mit nye foredrag om Skandinavien rundt i kajak, i Kerteminde Kajakklub.  En tur i havkajak rundt langs Norge, Sverige og Finlands Kyst.

Det er altid med sommerfugle i maven på den gode måde, når jeg skal præsenter et nyt foredrag, som jeg har siddet dybt begravet i de sidste 4 uger. Så det var dejligt at kunne tage folk med på min oplevelser og mit eventyr.

Jeg håber det giver lidt indblik i en anden verden og mine tanker og oplevelser. Samt jeg kan inspirer til at komme ud af døren på stor som små eventyr. Fordi man skal altid huske at eventyret starter i din baghave, små som store ture er lige meget vær, bare det at gøre noget. Alting starter med det første skridt.

Tak til alle tilhørende for en god aften. Samt alle jer der kom og hilse på, dejligt at få ansigt på jer jeg har skrevet med og jer der kommentere på min blog.

Erik

P.S. Hen over vinteren, her vil jeg lave en masse anmeldelser af det grej jeg brugte på min tur, som kommer her på bloggen.

2 Comments on “Foredrag, oplevelser og eventyr”

  1. Fantastisk aften, kanont spændende foredrag, de 2½ time gik bare alt for hurtigt, kunne sagtens have brugt mindst 1 time mere. Fantastiske billeder, enestående natur – sikken en tur!

    Jeg kan varmt anbefale dette foredrag, alle natur elskere og alle der kan lide et spændende eventyr bør høre dette foredrag!

    ….nu venter vi bare på bogen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *