Uanset hvilke tur jeg skal på, så har jeg altid en løbejakke med. Det er blevet et uundværligt stykke grej. Jeg har fundet en model, som er en anorak, som der ved har en god brystlomme.

Løbejakke, bruger jeg til alt vandring, vinterfjeldet, osv. da jeg ofte har det varmt når jeg arbejder, med pulken efter, rygsækken på, osv. men det er så koldt eller vinden blæser så jeg ikke kan lægge jakken, her kommer løbejakken virkelig til sin ret, da den ligge tager vinden, men man kan nemmer komme af med sveden. Hvis det pludselig bliver koldere, er den ikke tykkere end man nemt kan tage en jakke direkte uden på.

Brystlomme, er jeg meget glad for, da jeg kan have et pandebånd, ekstra handsker, osv. liggende, hvis temperaturen ændre sig.

Vægtmæssigt vejr den intet, men glædemæssigt vejr den tungt. Et stykke billigt og nemt grej at medbring, held og lykke.

Du kan se mit større blogindlæg om valg af jakke til vinterbrug, her har jeg også løbejakke med, her: [Fif og råd] Valg af jakker til vinterbrug

Erik

 

 

Relateret indlæg

Har bl.a. skrevet om jakker:

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022