Grej

Fjeld jakke / Løbejakke

Uanset hvilke tur jeg skal på, så har jeg altid en løbejakke med. Det er blevet et uundværligt stykke grej. Jeg har fundet en model, som er en anorak, som der ved har en god brystlomme.

Løbejakke, bruger jeg til alt vandring, vinterfjeldet, osv. da jeg ofte har det varmt når jeg arbejder, med pulken efter, rygsækken på, osv. men det er så koldt eller vinden blæser så jeg ikke kan lægge jakken, her kommer løbejakken virkelig til sin ret, da den ligge tager vinden, men man kan nemmer komme af med sveden. Hvis det pludselig bliver koldere, er den ikke tykkere end man nemt kan tage en jakke direkte uden på.

Brystlomme, er jeg meget glad for, da jeg kan have et pandebånd, ekstra handsker, osv. liggende, hvis temperaturen ændre sig.

Vægtmæssigt vejr den intet, men glædemæssigt vejr den tungt. Et stykke billigt og nemt grej at medbring, held og lykke.

Erik

Relateret indlæg

Har bl.a. skrevet om jakker:

You may also like

1 Kommentar

  • Henrik Fabricius

    Jeg vi gi’ dig ret i det med løbejakken. Jeg har anskaffet mig en hvor ærmerne kan lynes af og den er supergod at have på når man er aktiv i kølig og blæsende område. Inde under bruger jeg enten en uldtrøje eller flece.

    4. december 2008 at 22:53 Svar
  • Skriv en kommentar