Samarbejdspartner ”Far og datter i Vildmarken”

Jeg har igen været privilegeret at en masse spændende mennesker og mærker vil bakket mig og vores projekt op.

Fenix Outdoor

Er et solidt firma der har været med fra den spæde start og har mærker der levere udstyr der passer til vores eventyr. De har en stor interesse i bæredygtigt materialer og har et stort fokus på velfærd for dyr som mennesker, samt glæden ved naturen. Så vi kan forsætte med at nyde eventyr i naturen med deres herlig mærker, her under.

Fjällräven

Fjällräven tror jeg ikke behøver nogen introduktion. De laver tøj i verdensklasse med fokus på slidstyrke og detaljer, der gør livet letter på tur. Glæder mig til at de skal søger for vores udstyr og tøj på tur, så vores fokus kan være på at nyde turen.

Tierra

Tierra er et højspecialiseret mærke, men fokus på ekstreme udfordringer. De laver tøj i høj kvalitet og tekniske detaljer. Glad for de også vil søger for vi kan nyde naturen i godt tøj.

Hanwag

Hanwag er et hæderkronet mærke fra 1921, som laver sko og støvler i høj kvalitet til alle behov. Så jeg er klare til at gå store udfordringer i møde.

Brunton

Brunton er et mærke der lavet kvalitet og solide produkter, både til jagt, friluftsliv, militær, osv. De laver mange ting, som pandelamper, kompasser, kikkerter, solcelleløsninger og meget mere.

Kajakkæden

Kajakkæden er Danmarks største distributør af kajakker, kanoer og udstyr, som har bakket op med deres mange års erfaring og gode mærker. Som her under.

We.no.nah Canoe

Kanoer i verdens klasse. Vi skal ro i en We.no.nah Sprit II som skal være basen og livline i vores eventyr.

North Water

North Water, laver tilbehør og sikkerhedsudstyr til kajak og kano. De har div. tasker, kasteliner, og små smarte dimser til alt. Så min kano bliver udstyret efter alle kunstens regler.

Kokatat

Kokatat laver tøj til vandsport i verdensklasse om man skal være 100% vandtæt eller beskyttende lag til flydeveste, osv.  Så jeg kan være klædt godt og sikkert så jeg kan passe på mig selv, min datter og hund.

Bending Branches

Bending Branches laver super lækre padler, så jeg og min datter kan padle os frem.

 

Andre gode støtter:

 

Friluftslageret / Summit shop

Friluftslageret er som altid bag mig, som de har været i mange år. De søger for at holde alle de løse ende sammen og samle alt mit udstyr, mad, osv. i deres lækre butikker. De har fået en del af deres mærker til at bakke om mig, som beskrevet oven over. Men de har også fået lidt andre til at støtte mig, bl.a.

GoPro, med deres lækre små hjelmkamera, som jeg har haft stor glæde af på mine andre ture. Du kan læse min anmeldelse fra tidligere her.

 

Gyldendal

Gyldendal er som altid en tror støtte i min formidling af mine ture, så igen kommer der en bog efter vores lille ekspedition.

 

God hjælper, m.v.:

Jerkyshop

“Jerkyshop” har leveret alt det tørret kød jeg har med, i form af Beef Jerky, super lækkert tørret kød, til snack, så vi får godt med protein.

Survivalcords

Survivalcords v/ Morten Lambeck der har lavet et “Vildmarkskort” Hvor han støtter mig for hver solgt kort. Tak for det og mange gode produkter.

Personer