Under mine forberedelser til ”Skandinavien rundt i kajak” var jeg i fuldgang med min styrketræning og synes jeg godt kunne optimere min træning lidt, især styrketræning.

Jeg havde en ide om jeg trænede for meget. Så i stedet for at prøve mig frem, ønskede jeg meget et gavekort i julegave til en samtale med Henning Kristensen fra ”BESTRONG” (findes ikke mere). Henning er 4 x Mr. fitness, 1 x WFF world champion in Fitness, og meget mere. Så jeg mente at han måtte kunne hjælpe mig og var glad da mit ønske blev opfyldt.

Jeg fik en tid (2011). Jeg mødt op hjemme ved Henning en aften, klar til 1-2 timers samtale. Min forventninger var store, så jeg var spændt.

Henning startede med at skrive lidt ned om mig, han er også uddannet coach, så han spurgt ind til en del ting, samt til nogle spørgsmål jeg havde fået tilsendt på mail før. I starten tænkt jeg, håber ikke han vil coach mig, men hensyn til at tro på mig selv, osv. Men Henning var lynhurtigt til at forstå hvorfor jeg var der, og jeg ikke havde bruge for motivation, nærmer rådgivning om vægttræning.

Vi gjorder min træning op på ugebasis, samt så på min mål og ønsker. Jeg har ønske om at køre muskel masse på min krop op til mine ture og holde mig i så god form som muligt, ved at være så effektiv som muligt i min træningstid, samt man er vel også lidt forfængelig, hi.

Vi fik en lang snak om mine programmer, kost, restitution, m.v. Fik et virkelig godt indblik samt Henning var god til at få alle detaljer med. Vi fik lavet et nyt styrketræningsprogram, uden det ville gå ud over al min anden træning. Nu skal jeg til at træne min krop igennem en gang om uge over 4 gange, men færre sæt. Det blev forsat hårdt og tungt.

Vi fik også vent kosten godt, så jeg var tilbage på proteinpulver igen efter et par år uden. Vi nåede også at vende vores begge forretning og foredragserfaringer. Så jeg kunne tag hjem med en 110% god oplevelse. Jeg fik hvad jeg kom efter. Tiden er kostbar, så fedt at føle at man kan optimere sin tid i træningsrummet.

Efter et par dage, fik jeg Hennings notater tilsendt scannet ind, så man nemt kunne huske hvad vi havde talt om. Nu er det bare op til mig selv at holde det og forhåbentlig opnå endnu bedre resultater.

Det var fedt, fordi jeg fik et andet syn på min træning. Min nye træning virkede og jeg fik noget nyt energi ved at prøve noget nyt.

Jeg bruger forsat den viden jeg fik ud af det. Samt jeg har forsat programmerne, jeg falder tilbage til ind i mellem. Så den rådgivning var guld værd.

For mig var det ren rådgivning, fordi Henning fik lov til at fortælle mig retning, med gode augmenter.