For at komme videre i min egen praksis i yoga. Ville jeg også gerne have sparring i yoga. Jeg har taget en yogalæreruddannelse, været på flere workshop og laver en masse yoga selv. Yoga er noget underligt noget. Jeg startede for at blive bedre til kajak. Men jeg kunne bedre og bedre lide yogaen. Det sjove er des bedre jeg bliver, des hårdere er det og flere detaljer dukker op. Der er også hele den filosofiske del og meditation som jeg har haft svært ved at lave selv.

For at blive bedre og lære de ting jeg ikke får lavet og prøvet af, har jeg fundet mig en mentor for at få et skub den rigtige vej og lære så effektivt som muligt. Jeg har siden min yogalæreruddannelse været inde i god rytme med min yoga. Dog har jeg en masse begrænsninger og ting jeg kunne gøre bedre. Derfor spurgte jeg en yogalærer jeg har stor respekt for og vedkommende ville være min mentor. Heldigvis blev det til et ja, fordi min yogamentor synes det var spændende.

Det har resulteret i et månedligt møde. Det første blev afholdt. Vi har lagt en plan med tre linjer, fysik, filosofisk og meditation. Der betød jeg var kommet på dybt vand, fordi meditation havde/har jeg det svært med og jeg skulle sætte ord på filosofisk ting. Jeg var åben og sikker på det var godt for mig. Jeg fik nogle fysiske øvelser jeg lavede hver aften for at åbne mine skuldre og ryg. Jeg skulle “filosofere” over en opgave og skrive ned hvad jeg kommer frem til. Til slut skulle jeg lave meditation, starter med 5-10 min om dagen. Først med vægt nogle simple meditationsøvelser. Det skulle jeg arbejde med en måned. Herefter mødes vi igen.

Det var super fedt for mig. Selv om jeg er forholdsvis disciplineret er det sundt for mig at blive holdt op på noget. Bare det at lave tinge jeg ikke havde lyst til, gjorde jeg lærte nye sidder af mig selv og min yogapraksis.

Efter forløbet, var jeg godt klædt på til at forsætte min egen rejse, efter hvad jeg havde oplevet virkede for mig, ud fra hans guidning.

Kan dog sige det blev uden meditation, det virker bare ikke for mig, finder ingen ro i det. Men det var også en god læring for mig.