Erik B. Jørgensen, pause, Alaska på tværs

Aktuelt eventyr

Den næste ”Aktuel tur” er:

2018

I 2018 forsætter fokus på “Eventyret starter i din baghave” men masser af små tur, men også en “rigtig” ekspedition her hjemme i vores dejlige land. I sommeren 2018 står den på “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Danmark“. Min datter og jeg rejser rundt i Danmark over 45 dage, fordelt på 6-7 forskellige etaper, hvor vi skal dykke ned i vores fantastiske natur og dyreliv. Vi vil sætte fokus på de ting man kan opleve her hjemme og den natur vi forhåbentlig får og laver endnu mere af de næste mange år.

2019

I 2019, står den på en stor, vild og næsten utænkelig ekspedition, jeg aldrig kunne have drømt bedre (udsat fra 2018). Min makker Jesper og jeg tager på “2. Thule til Thule ekspedition”, en hundeslæde tur, ind i vores elskede nordlig og nordøstlige Grønland. Du kan læse meget mere her “2. Thule til Thule ekspedition

Det bliver vildt, fedt og ubeskriveligt!

Erik B. Jørgensen

P.S.:  Hold øje med om der er et åbent foredrag nær dig her. Ellers må du meget gerne forslå mig til dine lokale foreninger, klub, bibliotek, mv. Jeg vil elske at komme forbi og fortælle og underholde.

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.