/Søg anmeldelse bukser

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

10 02, 2017

Anmeldelse vandrebukser, Sawhorse™ Convertible Pant fra Mountain Hardwear

By |2019-08-08T13:13:15+02:00februar 10th, 2017|Grej, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse af vandrebukserne, Sawhorse™ Convertible Pant fra Mountain Hardwear, en mere hverdags agtig buks. Jeg har testet den under "Yukon River, Eventyrlige Yukon" og i hverdagen.

26 06, 2017

Anmeldelse skal-/regntøj, Torsum Jakke og bukser fra Mountain Hard Wear

By |2019-08-09T12:32:33+02:00juni 26th, 2017|Grej, Yukon River, Eventyrlige Yukon|4 Comments

Anmeldelse af skaltøj/regntøj, Torsum Jakke og bukser fra Mountain Hard Wear. Et godt 3 lags sæt skaltøj, med masser af detaljer, som lommer, fuldlængde lynlås i bukser og god pasform. Testet ned af hele Yukon River og i dagligdagen efterfølgende.

5 02, 2015

Gaiter Trousers No. 1 fra Fjällräven, vandrebukser, test/anmeldelse

By |2019-10-02T12:43:41+02:00februar 5th, 2015|Alaska på tværs, Vandreture|2 Comments

Gaiter Trousers No. 1 fra Fjällräven, vandrebukser, test og anmeldelse. En gennemtænkt og solid buks. Test på små ture og Alaska på tværs. Med shorts, gaiters, mv.

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2019-09-30T08:08:49+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Grej, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

12 05, 2015

Anmeldelse af Skaltøj, Tierra Pamir Pant og Roc Blanc Jacket M (jakke og bukser)

By |2017-12-23T22:04:49+02:00maj 12th, 2015|Alaska på tværs, Grej|0 Kommentarer

Test af Skaltøj, Tierra Pamir Pant og Roc Blanc Jacket M. Testet under "Alaska på tværs". Skaltøj i høj kvalitet, solidt, funktionelt og gode udluftninger.

2 10, 2012

Eco-Trail Jacket og Eco-Trek Trousers, fra Fjällräven, anmeldelse (jakke og bukser)

By |2017-12-30T23:41:16+02:00oktober 2nd, 2012|Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Grej|5 Comments

Test og anmeldelse af Eco-Trail Jacket og Eco-Trek Trousers, rengtøj fra Fjällräven. Brugt på "Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano"

19 03, 2017

Valg af vandbeholder til ture og ekspeditioner (anmeldelse)

By |2019-10-03T22:49:57+02:00marts 19th, 2017|Grej, Valg af ........, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse/valg af vandbeholder til ture og ekspeditioner. Jeg se på, Dromedary Vandpose fra MSR, ”Waterbag” fra Ortlieb, ”Water Sack” fra Ortlieb og ”Water Bag”, fra Fjällräven