[Videosvar 25.] Planlægning af ture

Spørgsmål:

Hej Erik
Spørgsmål til planlægning af ture. Jeg har stort sent alt grej, jeg skal bruge til en flerdags tur i Norge eller Sverige, men jeg kender ingen områder og jeg ved ikke hvordan jeg skal strukturere sådan en tur.
Hilsen Thorkil

Jeg kommer ind på følgende:

 • Gør det simpelt
 • Start i det små
 • Mange gode mærkede ruter
 • Vælge ruter i starten hvor du ikke SKAL frem, men kan stå af
 • hop med på arrangeret ture

Har du et spørgsmål, så skriv til mig, via en kommentar, mail, mv.

Erik

Relateret indlæg

Link

, , , , ,

4 Responses to [Videosvar 25.] Planlægning af ture

 1. Michael Dreves januar 27, 2015 at 10:36 #

  Jeg synes det er rigtigt gode råd du giver her, Erik.

  Jeg skal afsted på en 10 dages kanotur til Sverige med min datter i maj. Vi begyndte i december på at ligge 5 nætter i teltet ude i haven, spise og sove derude, pakke ned og flytte teltet 10 meter, og lave en ny lejer. For mig er det vigtigt at Johanna også er dus med de ting som kan være farlige, f.eks. er det vigtigt at hun ved hvordan en brænder fungerer, få flået en fisk (som vi hentede hos fiskehandleren) og i det hele taget afprøve vores aftaler og at hun i det hele taget har en komfort-zone i telt og lejer når vi også skal på vandet og sejle. Det hele behøver ikke være nyt for hende. Det samme gælder faktisk også for mig. Alle de små øvelser vi laver er med til at bygge både evner og forventninger op til vores far-datter tur. Men skulle jeg afsted på en tur alene, tror jeg faktisk jeg ville lave små øvelser alligevel.

  Rigtig god tur, Thorkil :))

  hilsen Michael

  • Erik B. Jørgensen januar 28, 2015 at 08:49 #

   Hej Michael
   Tusind tak for din kommentar. Det lyder som en rigtig god ide I gør. Så får I helt sikkert en kano tur.
   Mvh
   Erik

 2. Martin januar 26, 2015 at 21:50 #

  Hej Erik og Thorkil
  Er helt enig i ovenstående. Start med noget velmarkeret og “afbrydeligt”. Og så VÆLG en tur – find den tilhørende guidebog – den danske hærvej er også dejlig, og så indsnævre din “research” til den udvalgte tur. Tit har jeg selv tendens til at tro jeg kan forberede mig til alle verdens ture på én gang. De forskellige guidebøger er i reglen ret gode til at fortælle de vigtigste informationer: afstande mellem indkøb, farlige dyr (og forholdsregler), overnatningsmuligheder, regler etc. Derfra klarer google og biblioteket resten…
  Tak for netop denne video Erik – var lige ved (igen) at forfalde til illusionen om at kunne klare hele verden på én gang 😉
  Er ny på din hjemmeside, men glæder mig til at kigge nærmere på det hele – vi ses derude.
  Vh Martin

  • Erik B. Jørgensen januar 28, 2015 at 08:48 #

   Hej Martin
   Tusind tak for dit input og velkommen her på siden, håber du finder en masse du kan bruge.
   Mvh
   Erik

Skriv et svar