DIV

Udstræknings øvelser i teltet

0

Jeg har fået et spørgsmål angående de udstræknings øvelser, jeg laver i mit telt på min tur Skandinavien rundt i kajak, fordi jeg ofte skrev jeg lavede udstrækning.

Jeg har lavet en video med nogle få simple ynglings øvelser, der er til at lave i teltet.
Jeg har også fået meget ud at yoga før og efter mine ture, giver meget til min styrketræning, kajakrul, evnen til at side længe i kajakken, osv.

Erik

Hvem har skrevet dette

Erik B. Jørgensen

Eventyrer, foredragsholder, forfatter og guide. Jeg har valgt at skrive en masse om mine oplevelser, ekspeditioner og give mine erfaringer fra mig her. Du vil finde en del grammatiske-/stavefejl. Det er ikke et udtryk for manglende interesse eller grundighed, men blot et resultat af en normal ordblindhed. Er det noget der står uklart, så sig endelig til.

Skriv den første kommentar

Du burde også læse