Tid til kajak og friluft foredrag

0


Igen var jeg tilbage til Sønderjylland, nærmere Als for at holde foredrag i Nordborg i går.

Altid dejligt at være ude at fortælle. Der er noget over Sønderjylland, der møder altid mange folk frem, der er højskole sangbog, kaffe og kage. Det er herligt , sådan et helt specielt sammenhold. Det samme oplever jeg i Vestjylland.

Jeg skulle igen fortælle om mit frilufts liv. I mit foredrag ”Danmark rundt i kajak – vinter”. Sjovt at tænke på, at jeg roede forbi i sydkanten af Als, i slutningen af turen, lige i baghaven, så alle havde et forhold til slutningen af turen. Dog drillede sneen mig lidt på vej til Als, tø sne lige i hovedet, er lidt irriterende, Læse min dagbog fra den dag her.

Jeg var også heldig at køre Als tyndt, da jeg var på Sergentskole i Sønderborg, så områder kender jeg.

Der var flere der havde fulgt mig undervejs på turen, det er altid sjovt, at høre hvordan folk opdagede min tur og hvad de fik ud af at følge med. Så bliver lysten til at skrive endnu større.

Tak for et godt arrangement, tak for hjælpen, med projektoren og de mange spørgsmål.

Erik

Hvem har skrevet dette

Erik B. Jørgensen

Eventyrer, foredragsholder, forfatter og guide. Jeg har valgt at skrive en masse om mine oplevelser, ekspeditioner og give mine erfaringer fra mig her. Du vil finde en del grammatiske-/stavefejl. Det er ikke et udtryk for manglende interesse eller grundighed, men blot et resultat af en normal ordblindhed. Er det noget der står uklart, så sig endelig til.

Skriv den første kommentar

Du burde også læse

Kontrasternes land

Må nok erkende at sommeren er over, da det igen var en kølig nat. Må til at lukke telt og sovepose mere til. Snakkede lidt ...