Introduktion

Skandinavien rundt i kajak

Så det tid til en ny ekspedition og et nyt eventyr fra mig. Min nye tur bliver igen en kajak ekspedition, denne gang ”Skandinavien rundt i kajak”, med start ved Lakseleven ved grænsen mellem Rusland og Norge, så vil jeg ro Norges Kyst, Sveriges kyst (Blå-bånd) og Finlandskyst (Blå-Hvide Bånd) til Ruslands grænse igen, med slut ved Virojoki kyrkby.

Se kort og km beregninger, m.v. i mit seneste nyhedsbrev.

Jeg er i fuld gang med forberedelserne. Jeg søger forsat samarbejdspartner, så har du et forslag høre jeg det gerne, samt erfaringer og gode råd fra turen modtages også gerne.

Der vil igen blive lavet dagbog under turen, her på siden, samt der kommer en del nye tiltag, men mere om det efterhånden som jeg nærmere mig afgang, som bliver ført i april og omkring 6 måneder frem, til de ca. 7.200-7.400 km.

Erik

P.S.: Her er lidt af mine Samarbejdspartner, indtil videre (ved at lukke flere aftaler):

You may also like

6 kommentarer

 • Erik har startat – Skandinavien runt i kajak | Kajakrapporten

  […] paddling här på Kajakrapporten (som sommaren 2009 tog vattenvägen Kirkenes-Trondheim) och på Erik Jørgensens webbplats. Där kan du läsa blogginlägg och se hans position. För att se filmer behöver du däremot betala […]

  12. februar 2012 at 16:37 Svar
 • Jens Chr. W. Gotfredsen

  Det er bare total for meget for vildt. Utrolig flot klaret.

  20. oktober 2011 at 16:50 Svar
 • Jørgen

  det bliver super at følge!

  19. januar 2011 at 21:17 Svar
 • Pernille.

  Det lyder vildt spændende. Rigtig god tur.

  14. januar 2011 at 17:41 Svar
 • Jan

  Fedt, glæder mig til at følge med på turen.

  14. januar 2011 at 15:05 Svar
 • Anton

  Det er jo helt vildt! Glæder mig til at følge den tur 😀

  14. januar 2011 at 12:14 Svar
 • Skriv en kommentar