facebook_pixel

Skandinavien rundt i kajak

Så det tid til en ny ekspedition og et nyt eventyr fra mig. Min nye tur bliver igen en kajak ekspedition, denne gang ”Skandinavien rundt i kajak”, med start ved Lakseleven ved grænsen mellem Rusland og Norge, så vil jeg ro Norges Kyst, Sveriges kyst (Blå-bånd) og Finlandskyst (Blå-Hvide Bånd) til Ruslands grænse igen, med slut ved Virojoki kyrkby.

Se kort og km beregninger, m.v. i mit seneste nyhedsbrev.

Jeg er i fuld gang med forberedelserne. Jeg søger forsat samarbejdspartner, så har du et forslag høre jeg det gerne, samt erfaringer og gode råd fra turen modtages også gerne.

Der vil igen blive lavet dagbog under turen, her på siden, samt der kommer en del nye tiltag, men mere om det efterhånden som jeg nærmere mig afgang, som bliver ført i april og omkring 6 måneder frem, til de ca. 7.200-7.400 km.

Erik

P.S.: Her er lidt af mine Samarbejdspartner, indtil videre (ved at lukke flere aftaler):

, , , , , , , , , ,

6 Responses to Skandinavien rundt i kajak

 1. Jens Chr. W. Gotfredsen oktober 20, 2011 at 16:50 #

  Det er bare total for meget for vildt. Utrolig flot klaret.

 2. Jørgen januar 19, 2011 at 21:17 #

  det bliver super at følge!

 3. Pernille. januar 14, 2011 at 17:41 #

  Det lyder vildt spændende. Rigtig god tur.

 4. Jan januar 14, 2011 at 15:05 #

  Fedt, glæder mig til at følge med på turen.

 5. Anton januar 14, 2011 at 12:14 #

  Det er jo helt vildt! Glæder mig til at følge den tur 😀

Trackbacks/Pingbacks

 1. Erik har startat – Skandinavien runt i kajak | Kajakrapporten - februar 12, 2012

  […] paddling här på Kajakrapporten (som sommaren 2009 tog vattenvägen Kirkenes-Trondheim) och på Erik Jørgensens webbplats. Där kan du läsa blogginlägg och se hans position. För att se filmer behöver du däremot betala […]

Skriv et svar