Så starter foredrags sæsonen igen!

0


Nu starter det for alvor op med at jeg skal rundt i landet og fortælle lidt. Jeg glæder mig.

Hvis du gerne vil have jeg skal komme forbi, så kontakt mig. Eller foreslå mig til dit firma, lokale bibliotek, foreninger, mm.

De fleste foredrag jeg holder (ca 95%) er lukkede foredrag for dem der har bestilt mig.  De åbne foredrag der kommer, vil jeg annoncere på min hjemmeside i højre side under ”Åbne foredrag”.

Mine foredrags beskrivelser finder du på min hjemmeside, se dem her.

Jeg håber vi ses der ude.

Erik

Hvem har skrevet dette

Erik B. Jørgensen

Eventyrer, foredragsholder, forfatter og guide. Jeg har valgt at skrive en masse om mine oplevelser, ekspeditioner og give mine erfaringer fra mig her. Du vil finde en del grammatiske-/stavefejl. Det er ikke et udtryk for manglende interesse eller grundighed, men blot et resultat af en normal ordblindhed. Er det noget der står uklart, så sig endelig til.

Skriv den første kommentar

Du burde også læse