Rugbrød på dåse

Efter flere har undret sig over at jeg skrev jeg spiste rugbrød på dåse. Vil jeg forklare lidt om det.

Da jeg troppede op ved Sirius Patruljen og begyndt mit arbejde der i 1999, faldt jeg hurtigt over vores depoter, hvor der lå det her rugbrød på dåse, i de mest farvestrålende dåser. De år der oppe blev jeg rigtig glad for det, fordi det er frisk og ”saftigt” når det kommer ud, sammenlignet med det vakuumpakket rugbrød jeg synes er tørt og kedeligt når det kommer ud.

Det er ikke så mange ture, jeg har rugbrød med, fordi det vejr forholdsvis meget, samt der skal pålæg, her bruger jeg normalt, leverpostej og makrel på dåse, samt spegepølse.

Men på mindre ture, eller som ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano” er det vildt godt, når der er plads til det, samt det er god energi i det.

Dåse beskytter rugbrødet rigtigt godt, så det er helt og fint. Ofte har jeg brugt dåsen når den er tom til knækbrød, så det holder sig lidt mere hel. Da jeg alligevel har affaldet med ud.

Jeg har haft rugbrød med i 500 grams dåser, men kan fås i 250 gram også, men har aldrig set dem.

Er du til rugbrød og må havde det med på ture i fjeldet, eller andet, så er det

Trek’N’Eat kan købes forskellige steder i Danmark. Jeg har også købt ved Globetrotter i Tyskland, over nettet.

Globetrotter har f.eks. også kage på dåse, de er ok, de er meget ”Tyske” i smagen, lidt syntetiske. Men en sjov lille ting at kunne hive frem, hvis man ikke kan eller vil bage selv.

Så vil du overraske en dag på tur, er der en mulighed her

Erik

1 Stjerner2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner 3 har stemt, er du den næste?
Loading...Loading...
Add Comment Register



Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>