Rogen Naturreservat, kajak ferie aug. / sep. 2010

1

Så er der lidt flere billeder klar fra vores sommerferie i kajak. Retter sagt havkajakker, folde kajakker fra Klepper.

Læs meget mere om turen, under http://komud.dk/kategorier/ture-rejser her har jeg skrevet dagbog fra de 9 døgn i Rogen Naturreservat, i midt Sverige.

Men her er det billederne der skal tale, god fornøjelse.

Erik

Hvem har skrevet dette

Erik B. Jørgensen

Eventyrer, foredragsholder, forfatter og guide. Jeg har valgt at skrive en masse om mine oplevelser, ekspeditioner og give mine erfaringer fra mig her. Du vil finde en del grammatiske-/stavefejl. Det er ikke et udtryk for manglende interesse eller grundighed, men blot et resultat af en normal ordblindhed. Er det noget der står uklart, så sig endelig til.

Post a new comment

Du burde også læse

Øve, øve og øve

Dagen i går endte med jeg kom tilbage til vandrehjemmet. Vi manglede boller, så jeg lavede boller igen og satte dem til koldhævning natten over. ...