Primus termokop, med klik låg. C&H Commuter Mug 0.4 L, anmeldelse

En termokop / termokrus er guld vær på ture, i dagligdag. Ja kort sagt over alt.

Jeg har i mange år haft pænt dårlige erfaringer med klik låg, som har været utætte derfor har jeg brugt termokopper med fast låg i mange år, især i Jægerkorpset, fordi hver gang jeg fik lavet en kop the, skete der noget. Så kunne jeg lukke låget og fare af sted. Når der var ro på igen, havde jeg stadig min the.

Men da jeg så Primus termokop med klik låg, C&H Commuter Mug 0.4 L. Tænkte jeg den får lige et forsøg til, fordi den så noget mere solid ud, end andre løsninger jeg havde set.

Så den kom med på ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano”. Den præsterede super godt og blev et kært eje. Fordi jeg kunne let have the med i kanoen, i teltet, osv. Når jeg ligge skulle lave noget, klik og luk, så kunne jeg arbejde. Samt den har en dejlig drikkestuds.

Når jeg sad og læste, så stod klik lukningen bare åben, fordi varme tabet var så lidt.

En ting jeg lærte var at jeg kunne ikke hælde en hele kop, varm vand i også bare lukke den og tag af sted. Fordi det tryk der kom fra vandet, gjorder at låget puffede af ved det mindste slag. Jeg skulle lige huske at klike låget åben en gang, kort tid efter, så trykket kom af. Så blev låget på.

Koppen rummer 0,4 liter og vejr 350 gram. Den er lavet i rustfristål, med vakuum i mellem de to lag, som gør de kan holde på varmen. Min var sort, man kan også fås i rød og hvid med sort låg.

Men låget holder tæt. En dejlig solid kop.

Mvh

Erik

P.S: Kan købes ved Friluftlageret her.

P.S.S: produktet er stillet til rådighed af Primus, Danmark

Relateret indlæg

3 Comments on “Primus termokop, med klik låg. C&H Commuter Mug 0.4 L, anmeldelse”

 1. Hej Kenneth

  Har du fundet en løsning på “gummismagen”?
  Jeg har tilsvarende kop og synes også min tilføre en gummismag. Det er til trods for at jeg har brugt den til kaffe hver dag i ca. 2måneder..

  Mvh
  Martin

 2. Hej Kenneth
  Tusind tak for din kommentar og fine ord.
  Ja det holder det godt varmt. Jeg drikker ikke kaffe, men har kun drukket the og kakao af den. Der har jeg ikke oplevet nogle eftersmag.
  Men det lyder irriterende. Har ikke nogen god løsning, andet end prøv med “Natron” det tager kaffe smag i termokander, måske det tager gummismag?
  Lad mig høre hvis du prøver det.
  Mvh
  Erik

 3. Hej Erik

  Først tak for dine mange gode anmeldelser af alverdens grej på baggrund af masser af erfaringer.
  Jeg er også enig med dig i at det er en kvalitetskop. Den holder vel næsten indholdet for varmt! MEN min kaffe smager af gummi fra låget! Jeg har kogt den, vasket den og drukket rigtig meget kaffe af den, men lige lidt hjælper det – kaffen smager bare ikke godt. Har du samme problem eller har du fundet en løsning på det?
  Jeg ser frem til flere anmeldelser 🙂

  Kenneth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *