Mygge jakker

Til vores tur ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano” er myg og knot en stor spekulation og håb om det ikke bliver myggeår. Fordi myg og knot kan godt nok ødelægge en god dag.

Derfor vil jeg heller ikke tag nogen chancer, så vi skal have alt muligt med til at beskytte os.

Derfor har jeg fået fat i en myggejakke til Karen i børneudgave. Jeg havde selv en i forvejen. Myggejakke / Bugjacket er genialt, fordi det er en jakke der lukker fuldstændig af for myg, osv. men der er meget udluftning i den, så den kan bæres selv når det er varmt. Et virkeligt lækkert stykke grej.

Selv om vi medbringer dem, medbringer vi også myggenet til hovedet. Som vi kan have i lommen, så vi let og hurtigt kan tag net på, hvis vi kun har brug for det i korter perioder. Samt vi skal have div. mygge creme, olie, osv. med. Regner med at købe ekstra mygge produkter ind, lokalt før start, de har ofte det der virker bedst.

Myggejakker kan købes få steder, især hvis det skal være børnemodeller:

Nu håber vi bare at det bliver et år hvor vi ikke for brug for dem.

Erik

Har bl.a. skrevet om jakker:

 

1 Stjerner2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner 13 har stemt, er du den næste?
Loading...Loading...

1 Kommentar

  1. Så det den ser mega fed ud, og lækkert den ikke fylder mere end end faktisk gør. Men lad os håbe på en myggefri tur :-)

Add Comment RegisterSkriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>