Diverse

Michael Juhl Kristensen / Elitesounddiskotek og Sound Crewet, snyder folk

Michael Juhl Kristensen 19. okt. 1992

I forbindelse med min tur Skandinavien rundt I kajak, var jeg så uheldig at drukne min iPhone.

Derfor skulle jeg have en mobil lydhurtigt, men daværende kæreste, skyndt sig at købe en telefon på den blå avis, af Michael Juhl Kristensen. Han udgav sig for at være håndværker der arbejde på Bornholm, men ville sende telefon.

Vi var godtroende, tror generelt på det bedste i folk og vores retsvæsen.  Så telefon blev hurtigt købt, så den kunne sendes til Norge hvor jeg desperat manglede en smartphone, til at opdater min blog under min tur.  Der kom dog aldrig nogen telefon, de første rykker sagde han den var på vej, senere lag han røget på.

Samme telefon kom hurtigt til salg igen på den blå avis og flere begyndt at skrive de var blevet snydt.

Da Michael Juhl Kristensen ikke svarede mere Politi anmeldt vi ham, selvfølgelig. Efter lang tid over 1,5 år senere fik vi af vide at Michael Juhl Kristensen var blevet dømt i retten til at betale pengene tilbage til os og MANGE andre.

Derfor tog jeg kontakt til Michael Juhl Kristensen og han beklagede mange gang og var virkelig ked, vi aftalte en afbetalings ordning, han skulle vende tilbage med datoer, de kom aldrig. Alle forsøg for kontakter efter er ubehøvlede svar eller en telefon der bliver lagt på.

Nu kan jeg gå til fogderetten, så skal jeg møde op i den anden ende af landet, osv. hvis jeg vil have min penge. Ikke helt retfærdigt retssystem, at jeg skal være den aktive part.

Så dette er en advarsel og opfordring, hold dig langt fra Michael Juhl Kristensen, han har snydt mange folk .

Data på Michael Juhl Kristensen

Michael Juhl Kristensen
Født: 19. okt. 1992
c o Kent og Dorthe Kristensen
Dalsvinget 186
8600 Silkeborg

Bor nu på skole hjemmet:
EUC Nord
M.P. Koefoeds Vej 10
9800 Hjørring

Mail: info.elitesound@gmail.com og djjuhl@gmail.com
Mobil 53818600 samt 91860747
Skype: michaeljuhlkontakt

Sound Crewet
Mobildiskotek & Live PA
Michael@soundcrewet.dk
Telefon 91860747
Mobil 26 24 88 40

Sider hvor fundet på Michael Juhl Kristensen (Alias Michael Juhl)

Her er rettens ord

Retten Viborg 1 af 2 Retten Viborg 2 af 2

Håber du er klogere end os.

Erik

You may also like

Skriv en kommentar