Kunderne siger

Her under er en lang række udtagelser fra kunder og deltager til nogle af mine mange forskellige arrangementer.

Det er altid herligt at høre hvad folk har oplevet.

Har du hørt et af mine foredrag eller været til en af min andre arrangementer, vil jeg sætte stor pris på en kommentar fra dig.

Overvejer du at få mig forbi til et arrangement, håber jeg nedenstående kommentar kan give dig et indblik i hvem jeg er.

Jeg har også en lang række anbefalinger på Linkedin her!

Har du brug for at tale med tidligere kunder, det kan være i et større firma eller andet, skriver du bare. Jeg har tidligere kunder, man gerne må ringe til, men der ikke har skrevet kommentar, da de ikke officelt gør det. Samt jeg reklamer ikke hvem der har været mine kunder, uden de selv går ind og skriver en kommentar/anbefaling.

Er der spørgsmål står jeg til rådighed, I skriver eller ringer bare.

Erik

56 Responses to Kunderne siger

 1. Peter Lindstrøm april 26, 2017 at 09:12 #

  Super godt og velforberedt foredrag der fangede det påhørende publikum (mellem leder gruppe).
  Erik fik dækket alle områder vi i forberedelsen havde diskuteret som vigtige.

  Han formåede på professionel vis at drage meget visuelle paralleller mellem hans eventyrs udfordringer og vores virksomheds udfordringer – specielt omkring personlig motivation, team work og hvordan man gearer holdet op til 110% når det virkelig gælder.

  En super aften, hvor vi fik en masse indspark vi kan arbejde videre med i organisationen.
  1.5 time med fuld fart og inspiration.

  Peter

 2. Sabine marts 31, 2017 at 11:38 #

  Tak for en eventyrlig aften i kajak ned af Yukon floden i Canada og Alaska. Erik B. Jørgensen er en fantastisk fortæller, der tryllebinder publikum med fortællingen om en enestående rejse med fantastiske naturoplevelser og et rigt dyreliv, der spænder lige fra millioner af myg til Grizzlybjørne med unger og stampende og fnysende elgtyre!

  Undervejs fik deltagerne også et godt indblik i de historier, der har udspillet sig langs Yukon flodens bredder med bl.a. det store Gold Rush i slutningen af 1800-tallet og indianernes skæbne og livet i små isolerede bysamfund.

  En tur, der kræver sin mand – og sin kvinde, og så levende berettet, at man med god samvittighed kan blive hjemme og alligevel føle at man har været afsted 🙂

  Sabine, FOF Syd- og Vestsjælland

 3. Carsten Meyer marts 29, 2017 at 22:25 #

  Tak for et fint foredrag om 45 dage i kano i Eventyrsport Horsens, godt komponeret og levende fortalt, jeg kommer næste gang du er i nabolaget med et andet foredrag.

  Carsten Meyer

 4. Karsten Paarup marts 22, 2017 at 07:33 #

  Flot veldisponeret foredrag i Hjarbæk Havkajak Klub 21.3.17 om Yukon River, Eventyrlige Yukon . Utroligt spændende, livligt og smukt fortalt. Det er anden gang, vi har dig på besøg, og det bliver ikke sidste gang.

  Ja Yukon River, der bliver vi også nødt til at komme hen, sammen med alle de andre steder vi har planer for.

 5. Morten Rask marts 21, 2017 at 11:24 #

  “Yukon River, Eventyrlige Yukon” er et foredrag der giver lyst til eventyr!
  Super godt fortalt sammen med flotte billeder og gode “pauser”, hvor man flyder ned af floden – med i billlede-strømmen og ind i musikken.
  Ikke kajak-nørdet selv om det var Aarhus Havkajakklub, der var vært. Faktisk kom Erik slet ikke ind på, hvort hårdt det egentlig må være at padle 3 årsrations-km på ca 2,5 måned….
  Tak for eventyret 🙂

 6. Mads Dybro marts 21, 2017 at 09:37 #

  Jeg havde igår fornøjelsen af at høre Eriks foredrag om hans og kærestens tur på Yukon. Og jeg kan kun give det 5 stjerner og kæmpe tommel op!
  Erik er en super formidler, som med sin ægte entusiasme, levende fortællestil og selvfølgelig en erfaring som konstant skinner igennem, tryllebinder publikummet og formår at få tiden til at flyve afsted og samtidig inspirerer til eventyr, både store som små.
  Jeg skal helt sikkert til foredrag med Erik igen, og vil også anbefale alle med en snert af eventyr i maven til at gøre det samme!

 7. Carsten Bøwig marts 17, 2017 at 10:05 #

  Jeg var i går ude til et foredrag af Erik B. Jørgensen om hans og Tines tur på Yukon River. Rammerne var lagt i det gamle kano- og kajakværksted hos Kanokajakcenter og var helt perfekt til et supergodt foredrag. Erik fortalte inspirerende og godt om sin lange tur på floden. Et foredrag som også kom ind på de mentale indtryk der kommer på sådan en tur. Rigtig godt. Erik er faktisk en rigtig god storyteller! Han binder publikum med gode stærke fortællinger og gode billeder samt sin lune humor. Jeg fik lyst til at tage afsted… Jeg vil klart kigge efter efter andre foredrag med Erik. Jeg har også fuldt ham andre gange på TV og kan jo kun notere mig, at manden virkelig har noget at have det i. Så tak for en helt igennem dejlig aften og tak for rammerne som passede så fint til foredraget om outdoorlivet. Jeg vil til hver en tid anbefale Eriks foredrag og materiale.

 8. Haukur Gudjonsson marts 8, 2017 at 00:14 #

  Jeg var for første gang til foredrag med Erik her til aften.
  Det var det åbne foredrag “Yukon River, Eventyrlige Yukon” Arrangeret af Kolding Kajakklub.
  Sikke en oplevelse.
  Foredraget var simpelthen så inspirerende at jeg ved at hvis jeg prøver at padle i en kajak, så er jeg hooked med et nyt hobby, et halv-dyrt hobby 🙂
  Jeg kan varmt anbefale dette foredrag, Erik er simpelthen så en god fortæller, at man glemmer helt tid og sted og det er som om man oplever eventyret på egen krop med fantastiske natur billeder og videoer undervejs.

  Tak for det Erik!

  Mvh og altid fremad!
  Haukur

 9. Mads Huusfeldt februar 27, 2017 at 21:29 #

  Foredrag om Eventyrlige Yukon i Naturama.

  Super spændende og inspirerende foredrag. Man savner da bare sin kajak endnu mere efter sådan et foredrag.
  Erik er en rigtig god fortæller, han fortæller også meget om historien bag de steder som han kommer igennem.

  Tak for et gennemført foredrag

 10. Michael februar 17, 2017 at 10:15 #

  Foredrag Naturama, Svendborg – Yukon River.

  Fantastik og inspirerende fordrag.
  Erik er en rigtig god fortæller. Han giver en indblik i hvordan det er at rejse en så fantastisk tur fyldt med historie og fantastisk natur.
  Super gode billeder.
  Tak for et fedt foredrag!
  Vh Michael (Odense)

 11. Thyge Christesen januar 27, 2017 at 00:08 #

  Hej Erik
  Tak for en rigtig god tur ned af Yukon, det kan varmt anbefales, en levende og spændende fortælling, med god afveksling, og masser af skønne naturbilleder.

 12. Else Korsbæk november 16, 2016 at 17:07 #

  Man kan sætte sig ved fjernsynet til en topprofessionel naturudsendelse, og så kan man bruge en aften i selskab med Eriks personlige fortælling om hans naturoplevelser. Erik vinder!
  Om turen er i selskab med treårige Karen på kanotur i Nordsverige, eller om det er i hans eget selskab travende tværs over Alaska: fortællingen har nerve, krydret med beskrivende billeder og humor.
  Det overvejende gråhårede publikum i Sindal i aftes kommer næppe til at gøre Erik kunsten efter, men vi fik serveret glæden over at Erik gennemførte sin tur, og derudover kan det inspirere til at huske at se oplevelserne lige for næsen, uanset hvor store eller små de er.
  Tak.

 13. René Vilhelmsen november 16, 2016 at 00:04 #

  Hej Erik

  Super og spændende foredrag i Holbæk igår og Tine og din Yukon tur, virkeligt godt beskrevet og meget levende fortalt.
  Købte din bog om Alaska på tværs, glæder mig til at læse den.

  Med Venlig Hilsen

  René Vilhelmsen

 14. Åse S. Larsen november 15, 2016 at 14:55 #

  Tak for et spændende, interessant foredrag om “Eventyrlige Yukon” i OKK Center i Holbæk. Dejligt at være på eventyr et par timer bare ved at sidde og lytte. Godt med indslagene med musik til de skønne billeder og Tines betragtninger over turen.
  Kan varmt anbefales.

  Venlig hilsen
  Åse S. Larsen

 15. karsten aagard november 15, 2016 at 02:27 #

  Hej Erik

  tak for endnu, et super fordrag i OKK centret i Holbæk, som altid spændende og giver kriller i maven, på den udforderne måde, til at komme afsted, selv ( lille baghave ok )
  som altid er dine fordrag super gode og en ting mange glemmer er dyre livet, som du altid får med, og andre ikke har fokus på 😀
  men det rigtig fede denne gang var, i var to men ikke som sirius, denne gang var det din kære du havede med,
  og tror mig,sæte glasvæv op 2, den har i bestået til UG.
  super med de små lyd sekvenser, af hende i løbet at fordraget.
  som sagt endnu et super fordrag fra dig øøøøø sorry Jer

 16. Sjak Leegård november 14, 2016 at 21:06 #

  Foredrag om Eventyrlige Yukon
  En flot fortælling om en flot rejse.
  Flotte billeder ,meget natur og historie formidlet på en levende måde.
  Så levende, at jeg flere gange, tog mig i at klø mig selv på armen, så skal du også høre Erik, fortælle om Yukon, så husk at tage myggebalsam med.
  Mvh Sjak-Odense Havkajakklub

 17. Magnus Madsen november 4, 2016 at 00:07 #

  Erik fortalte om sin tur tværs over Alaska på gymnastikhøjskolen i Ollerup.
  Oplægget var både levende og inspirerende med sjove anekdoter og en række spændende perspektiver på det at komme ud og opleve verden.
  Tak for et godt foredrag!

  – Elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup

 18. Jens Dall november 3, 2016 at 23:09 #

  Erik var og holde foredrag på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Foredraget var meget levende og Erik fortalte med nærvær og fremviste flotte billeder og spændende film.
  Jeg kan kun på det varmeste anbefale et foredrag med Erik!

  Jens Dall
  Underviser på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og medansvarlig på Upgradelinjen

 19. Mohamad Mosleh marts 3, 2016 at 22:50 #

  Hej Erik,

  Tak for et rigtigt godt foredrag.

  Der var en god sammenhæng mellem vores tema til arrangementet og dit foredrag.

  Vi kan varmt anbefale dig.

  Mohamad Mosleh
  adm. direktør ALDI Kolding KS

 20. Erik leverede et spændende foredrag til den traditionsrige Huefest for de studerende på Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet. Vi hørte bl.a. om hans tid i Siriuspatruljen.

  Foredraget var særdeles levende, fyldt smukke, skøre og seriøse fortællinger, som næsten gav følelsen af selv at befinde sig på indlandsisen. Med sine velfortalte historier fangede han fra starten publikum, som havde en stor variation af spørgsmål efterfølgende.

  Vi siger tusind tak til Erik for at medvirke til en uforglemmelig og festlig aften i Aarhus.

 21. Lily Bahnsen januar 26, 2016 at 11:43 #

  Erik er en levende foredragsholder, der er god til at tilpasse sig publikum, og levere gode pointer som vi kan bruge til noget.
  Vi havde ham ude i lørdags til en gruppe spejderledere, hvor temaet var sammenhold eller gå kold. Noget vi kender rigtig godt til i forvejen, men sjældent sætter i system som Erik så nydeligt præsenterede.
  Det er helt tydeligt, at han møder andre mennesker med respekt og ydmyghed, man får lyst til at melde sig til hans ture, når man har mødt ham!

 22. Kriminalforsorgen december 14, 2015 at 12:41 #

  Erik holdt foredrag om teamsamarbejde, konflikthåndtering mm. krydret med Sirius og Jægerkorps historier og billeder på 2 ens arbejdsmiljødage for enheder på ca. 30 medarbejdere pr gang.

  Foredragene var interessante, spændende og rigtig gode at tage udgangspunkt i, når vi skulle beskæftige os med vores arbejdsmiljø og samarbejde resten af dagen.

 23. Jeppe Petersen december 10, 2015 at 13:13 #

  Første gang Erik holdt foredrag i Outdoor Rødovre, om sit eventyr med sin dengang 3 1/5 år gamle datter, var jeg desværre forhindret. Så da jeg så, at Erik kom forbi for at fortælle om sit seneste eventyr med sin nu 6 1/5 år gamle datter, inviterede jeg straks en god kammerat. Min kammerat og jeg har tit været på eventyr med vores børn, i både i baghaven, skoven og Sverige. Så det var naturligvis helt oplagt, at høre hvordan en eventyrer gør det.

  Stemningen var sat i Outdoor Rødovres hyggelige lille butik, med kaffe og pebernødder. Erik og Ib, Outdoor Rødovres far, tog imod os ved indgangen, og der var en dejlig stemning blandt Fjallravens fantastisk beklædningsgenstande, Ospreys superrygsække osv. Vi har vel været knap 30 personer i butikken. Erik var godt forberedt, og præsenterede sig selv og sit foredrag.

  Foredraget var var rigtig spændende, og der var en masse små fifs og gode råd, til når man er på eventyr med sine børn. Der var en pause midtvejs, hvor man kunne ose lidt i butikken.

  Erik er utrolig indlevende og spændende, at høre på. Det hjælper selvfølgelig, at det er nogle spændende eventyr han underholder med. Jeg glæder mig allerede til at høre om den næste lange tur med en pige på 9 1/2år.

 24. Peter Uwe Hansen / Outdoor I Centrum december 9, 2015 at 09:04 #

  Vi har haft fornøjelsen af Erik 2 gange i Outdoor I Centrum første gang med fordraget ” Alaska på tværs” og sidste gang var vi så heldige og høre om hans tur med datteren ” 45 dage i Nordsverige” og hver gang man hører om disse fantastiske ture fortæller Erik dem så livligt at man næsten kan høre vinden suse i træ toppene og vandet rinde i de klare elve .
  så alt i alt nogle spændende fordrag som bare skal høres af alle , og husk på som Erik siger “Eventyret begynder i din baghave”

  Mvh Peter Uwe Hansen Outdoor i centrum Sønderborg

 25. Kim Madsen december 8, 2015 at 13:09 #

  45 dage med datteren fortalt på 2 timer – tiden fløj afsted med underholdende historier og flotte billeder.Sønnike og jeg har fået blod på tanden til længere ture og endda tage en af vores hunde med. Det kan anbefales og fedt samarbejde med Outdoor Rødovre og Erik.

 26. Ib december 8, 2015 at 11:37 #

  Erik har holdt foredrag i min butik 2 gange, og begge gange har det været en rigtig god oplevelse for os i butikken. Desuden har jeg tidligere set et 3. foredrag et andet sted.

  Erik fortæller med glød i stemmen suppleret med nogle fantastiske billeder. Det er vældig inspirerende og giver virkelig lyst til at komme på tur.

 27. Jan Møller Jørgensen november 13, 2015 at 21:53 #

  Det er med stor fornøjelse, at vi mere end én gang har budt Erik velkommen til foredrag for vores kunder i vores butik ”Havkajakken & Friluftsliv ApS”. Senest om hans eventyr i Sverige med sin datter på bare 6,5 år. Han fortalte meget ærligt, levende , engageret, humoristisk og fængslende om sit liv, det at være far og sin 45 dage lange tur virkelig godt suppleret af nogle helt fantastisk billeder og lidt underlægningsmusik undervejs. Det var utroligt inspirerende og lysten til eventyr og naturoplevelser melder sig straks hos både store og små. Erik formåede at tryllebinde vores egen datter på bare 9 år, hun var dybt imponeret over hvad man rent faktisk kan foretage sig og opleve på kano-/vandretur, med far, datter, hund, kamera og IPAD J.

  Erik’s faste motto ”Kom ud” har aldrig været mere vigtig end nu, hvor vi lever i en tidsalder, hvor mange børn og unge drukner i nutidens teknologi og de sociale medier. Budskabet er helt klart – Kom ud – oplev naturen og sindsroen den giver, samværet og nærværet med hinanden på en måde, som en ofte travl hverdag ikke tillader!

  Start gerne med Erik’s fortælling – bliv inspireret, få idéerne og så er det bare om at komme ud og af sted, som Erik altid siger – Eventyret starter i din baghave…

  Vi giver Erik vores varmeste anbefalinger, det er et foredrag som både børn og vokse bør se/høre.

  Havkajakken & Friluftsliv ApS
  Jan Møller Jørgensen & Louise Hoffmeyer

 28. Jim Emkjær marts 12, 2015 at 21:23 #

  Var til foredrag i Struer kajak om Alaska på tværs, vildt god oplevelse og gav mig mere mod på at opleve naturen i kajak som jeg er startet på sidste år. Kommer nok ikke på de helt store ture som dig Erik, men sikker en oplevelse du må ha med alle de natur oplevelser. Jeg får helt selv lyst til at tage på mindre ture, men lidt er vel bedre end ingen ting 😉
  Tak for en rigtig god aften, og kommer meget gerne til et andet foredrag.

  MVH Jim Emkjær

 29. Aksel Steen Christensen marts 12, 2015 at 12:16 #

  Erik lagde vejen forbi det lokale Struer Kajak så hvorfor ikke støtte det lokale og for 3 gang komme til foredrag med Erik B Jørgensen.
  Denne gang var det om Alaska på tværs og som altid fanger hans fantastiske fortæller evne som bliver krydret med fantastiske billeder og et strejf af humor.
  Man går inspireret fra foredraget og sidder bag rattet og tænker hvad man skal have med i rygsækken….
  Alle burde opleve mindst et foredrag med ham og opleve han er mindst lige så fantastisk som hans oplevelser…Han er virkelig nede på et niveau hvor alle kan følge og forstå hans oplevelser.

  Mvh Aksel

 30. René Poulsen oktober 28, 2014 at 14:16 #

  Var til foredrag om Alaska på tværs, faktisk til premiere foredraget.
  Det var en meget spændende oplevelse at se og høre om turen. Fik lidt en ide om hvor hård sådan en tur må være.
  Men fantastiske billeder og en super måde at fortælle om turen.
  Mere ærlig og inspirerende person skal man lede længe efter.
  Glæder mig allerede til at skulle hører om dit næste eventyr, Erik.
  Tak for en dejlig aften på Kulturhuset Leopold.

 31. Bodil Bach oktober 28, 2014 at 10:00 #

  Tak for et fantastisk foredrag i Karise i går. Du beretter om dine tidligere bedrifter, som indgang til din lange tur i Alaska, – alt fremført med lune og en enorm passion. Alle ordene er med stor indlevelse, en positiv holdning til livet, og du ser kun muligheder. Du smitter. ”Intet er umuligt, for den der bærer viljen i hjertet” sagde en engang. Det har du netop bevist. Og du fremfører det med en levende fortælling, – som at være der selv. Og sikke billeder – der er så smukt. Dit foredrag er opbygget på en så fin måde, med fortællepauser til diasshow med dejlig underlægningsmusik.

 32. Jens Peter Kristensen oktober 20, 2014 at 08:46 #

  Sirius Foredrag

  Jægersoldat og eventyrer, Erik B. Jørgensen, berettede til Sogneaften i Grundtvigskirken kærlighedsvarmt om det iskolde nord på kanten af verdens tag, da han fortalte om sin tid hos Slædepatruljen Sirius i Grønland.

  Sirius er himmelens klareste stjerne og hovedstjerne i ”Store Hund,” hvilket er grunden til, den kaldes ”Hundestjernen.” ”Hundestjernen” har sin egen, lille ledsager, Sirius B, der kaldes ”Hvalpen.” Klart var vejret i Grønland på hovedparten af de billeder, Erik viste i Grundtvigskirken – sneen, der lå jomfrueligt, urørt som en skinnende hvid dug på de snedækkede bakketoppe med en lyseblå himmel, som kun bar på et par tynde, tilfældigt anbragte strøg af skyer. Klart var det for de omtrent 55 fremmødte, hvor meget Erik B. Jørgensen havde elsket sit ophold i Grønland, hvor harmonisk sameksistens med de tilstedeværende personer var en afgørende faktor for at kunne opleve en tålelig dagligdag.

  Det ville være underligt at skulle bo og snakke sammen med mennesker, man slet ikke brød sig om. En nyttig procedure, at man det første år lærte af den person, som for andet år var en del af Sirius-Patruljen, og det følgende år agerede man så lærermester for et føl efter, at enhver havde været igennem en hård optagelsesproces, hvor man lærte at navigere, slå lejr i modbydeligt vejr, passe hunde, og hvad man skulle gøre, hvis en dræberklar isbjørn pludselig stod som direkte modstander, og hvordan man administrerede en hundeslæde. Undervejs i foredraget viste Erik B. Jørgensen underbyggende billeder til det fortalte.

  Hårdt og nervepirrende arbejde var hverdagen i af og til besværlige, ufremkommelige og tidskrævende områder – blandt andet grundet Grønlands enorme størrelse – ved de vældige, majestætiske bjerge og fjelde med blånende top-sne, som var alt, man kunne se langt ude i horisonten, og som fremstod som store, firkantede stykker vinter sænket ned som en slags hvid ørken i et stumt, gådefuldt landskab i en smuk fred, der greb og underkastede.

  Det var koldt som i en kummefryser, men alligevel var den naturlige plads for de elskede slædehunde om dagen og i stille vejr, men også i mørke, i fygende og brølende snestorm med en orkans vælde, ude i den isnende kulde, der svøbte sig over de spøgelseshvide fjelde og bjerge, medens mørket rullede sin sorte kåbe over himmelen – særligt i vintermånederne. Når man dag efter dag sammen kæmpede for at overleve, styrkede det sammenholdet, således at Julen blev fejret på samme idylliske vis, som alle ens kære gjorde – blot var ens familie langt væk og sandsynligvis under mere bekvemmelige forhold, så Sirius-Patruljen var denne Jul ”familie.”

  Et fantastisk og anbefalelsesværdigt foredrag af Erik B. Jørgensen på fornemt niveau uden brug af notater eller stikord og ej heller oplæsning af ord på slides, hvilket livagtiggjorde fremførelsen på noblesse vis. Folk gik fra Grundtvigskirken med en oplevelse af at have været med til en dragende og eventyrlig aften – det var ligeså klart, som Sirius-stjernen er klar på himmelen, og som Sirius-stjernen har sin ledsager, havde deltagerne i Sirius-Patruljen ligeledes sin ledsager – snarere sine essentielle ledsagere – nemlig hundene. Så klart kan det siges.

  Jens Peter Kristensen, kordegn, Grundtvigskirken

 33. Dorte Bonnez september 25, 2014 at 21:58 #

  Skøn eftermiddag i samvær med Erik og hans datter Karen i Vildmarken. Kunne mærke glæden,eventyret og kærligheden til naturen og livet. En fantastisk far der har givet sin datter og sig selv en vidunderlig tid og oplevelse sammen.
  Erik griber tilhørerne og man glemmer tid og sted , og er et lille snip med i eventyret.:-)
  Tak for idag:-)

  Dorte Bonnez

 34. Birgit Søgren Nielsen september 25, 2014 at 11:55 #

  Lederne fra Sundhed & Handicap i Faaborg Midtfyn Kommune skriver om Erik B Jørgensens foredrag; Fredstid eller krigszone – om at skabe fælles fodslag.

  Mange elementer i Eriks oplæg, som vi kan tage med os i f. t ledelse og teamsamarbejde; klare mål, tydelig kommunikation m.m.

  Spændende at høre Erik og interessant at sætte fokus på disciplin, nødvendig kontrol og ansvar m. h. p. at sikre fremdriften.

  Erik nævnte mange inspirerende elementer bl. a nødvendigheden af at træne og gøre brug af specialisterne.

  Erik kom med mange input til, hvordan vi spiller hinanden gode.

  Man kan ikke score uden et mål og Erik ramte plet med sit oplæg om motivation, dedikation og ikke mindst – viljen til at sejre!

 35. Arnt Corneliussen juni 26, 2014 at 23:38 #

  Boken Skandinavien Rundt i Kajak. Har lest boken,og annbefaler denne.Her forteller Erik om sine opplevelser langs kysten.Her spiller han på lag med naturen.Kommer inn på dyrelivet,og krysser den ene fjord etter den andre.Går i land på forsjellige steder ,og møter forsjellige menesker.Kampen mot vær og vind,og leting etter teltplasser.Telt rutiner. og skrive loggbok.Godt skrevet,du for følelse av og hvere til stede.Ønsker Erik lykke til med neste eksedisjon og venter spent på neste triller.Mvh Kajakentusiast fra Norge.

 36. Bent-Ole Andersen maj 14, 2014 at 09:50 #

  I går aftes hørte jeg Erik fortælle om hans tur i Vildmarken med datteren Karen og hunden Dino. Et fantastisk foredrag som på knap 2 timer rykkede mine grænser for hvad der er muligt at opleve i naturen med et barn på 3,5 år. Erik’s måde at fortælle historien på og de ledsagende billeder og videoer fik tiden til at flyve afsted. En rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

 37. Bornholms Kajakklub * Steen Paldan marts 27, 2014 at 08:47 #

  Vi havde Erik til foredrag “DK rundt i havkajak” den 20. marts 2014.
  Med ren klar tale uden fyldord og et fint tempo, holdt Erik os “fanget” i 2 spændende timer krydret med videoer og fotos. Det var inspirerende, givtigt, lærerigt, livligt og et veldokumenteret foredrag som vi varmt kan anbefale andre der vil høre om eventyret.
  Steen Paldan
  “Eventmager”
  Bornholms Kajakklub

 38. Anna Lise Jørgensen februar 21, 2014 at 19:49 #

  Tak for en dejlig formiddag på Skive bibliotek, men der skal lidt mere mandsmod til end jeg har, jeg vil hellere sidde i en god lænestol og læse om Jer, men jeg følger med Jer.

 39. David februar 16, 2014 at 16:05 #

  Havde den ære, at være til foredrag med Erik i tirsdags! Sikke et arrangement, med billeder, film og musik!
  Du har en fantastisk evne! Så giver dig 6 ud af 5 stjerner, glæder mig til at følge dig tværs Alaska!

  Mvh

 40. Schannie vever januar 8, 2014 at 22:09 #

  Tak for et fantastisk inspirerende foredrag her til aften. Den energi og det syn på livet du har, er meget smittende og jeg håber det er noget jeg kan tage med videre, i mit udfordrende arbejde i sundheds sektoren.
  Endnu engang tak og håber der venter mange eventyrer forude.
  Vh Schannie

 41. karsten aagaard december 2, 2013 at 23:53 #

  Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano
  Spændende og inspirerende fortalt af Erik B. Jørgensen
  med et fantastisk engagement og en god portion humor
  håber ikke det er sidste gang , du kikker forbi Holbæk
  🙂 Tak for en super oplevelse!
  mvh Karsten

 42. Bjørn Thomsen december 2, 2013 at 23:41 #

  Hej Erik.
  Tusinde tak for en inspirerede og hyggelig aften.
  Hele “familien” snakkede kanotur på vejen hjem, det siger nok det hele i en udpræget kajakfamilie.
  Mange hilsner
  Bjørn

 43. Morten skovborg december 2, 2013 at 23:28 #

  Er lige kommet hjem fra foredraget 45 dage med datter.
  Man kan altid høre på publikum hvor spændende et foredrag er, her var der helt stille alle lyttede, ingen småsnak i krogene.

  Vi ses helt sikkert næste gang du er i Holbæk

  Mvh
  Morten skovborg

 44. Morten Lambek november 21, 2013 at 23:40 #

  Jeg har haft fornøjelsen af at hører om Erik’s oplevelser 2 gange til foredrag og senest om hans 45 dage i kano med sin datter. Erik er altid vel forberedt, formuleret og oplagt! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til ham og jeg håber at jeg får muligheden for at hører flere foredrag i fremtiden.

 45. Ulrik Moes november 15, 2013 at 15:42 #

  Erik er en rigtig god historiefortæller og hans budskaber om ledelse og selvmotivation bliver leveret på en både ydmyg og samtidig overbevisende måde. De spændinger og kriser og heraf afledte ledelsesmæssige udfordringer, der udvikler sig over måneder og år i et team på en typisk dansk arbejdsplads spiller Erik igennem og håndterer, oftest dagligt, på sine missioner. Det har for mig været meget inspirerende at lytte til og lære af!

  Ulrik Moes – Project Director Novo Nordisk

 46. Mads Andreas Worm november 14, 2013 at 12:25 #

  Jeg deltog igår i Eriks foredrag om Karen og hans 45 dages eventyr i det nordlige Finland og Norge. Det var et rigtig spændende foredrag, men desværre med den bivirkning, at lysten til at rejse ud på eventyr, fuldstændig har fjernet fokus fra dagligdagen og studierne 🙂

  Jeg vil varmt anbefale alle, at deltage i et af hans foredrag!

  – Mads A. Worm

 47. Per Brix november 13, 2013 at 11:06 #

  Knud Rasmussen sagde engang, at “Eventyret venter den, som forstår at gribe det…”

  Ikke kun griber og realiserer Erik som en af de få gang på gang eventyret derude, han formår også at formidle oplevelserne på en inspirerende, autentisk og indlevende måde. Jeg har hørt “Danmark rundt i havkajak”, “Skandinavien rundt i havkajak” og senest “Far og datter i vildmarken”. Det er fantastiske fortællinger hvor fokus ikke ligger på målet og gennemførelsen af ekspeditionerne, men derimod på selve rejsen, oplevelserne og det at være i nuet.

  Erik fortæller meget indlevende, humoristisk & inspirerende. Eneste minus ved foredragene er, at tiden går for hurtigt…

  Per Brix
  Rungsted Kajakklub

 48. Mathias Winther november 7, 2013 at 02:14 #

  Jeg var i marts 2012 i Grønland på vinterfjeld kursus med Erik som guide. Det var i alt 14 dage med fantastisk natur og mange lærerige oplevelser. Erik er som guide utroligt engageret og det er tydeligt hans evner strækker sig langt udover hvad vi nåede at opleve med ham. Han delte glædeligt ud af sin viden og på den måde fik jeg mere ud af turen end forventet.
  Jeg har også haft fornøjelsen af at være til et af Eriks foredrag, om hans 45 dage lange tur med sin datter. Her fik man en fornemmelse af at blive draget med ind i eventyret, samtidig med der ikke manglede tekniske detaljer og tips. Det var utroligt spændende og meget inspirerende.

 49. Karin Moslund maj 30, 2013 at 08:51 #

  Har i aftes haft fornøjelsen af at være med til et fantastisk foredrag som tryllebandt os så tiden pludselig forsvandt. Det var som at være med på rejsen med Erik rundt i verden hvor der var smukt og farligt. Det var på kanten af livet, det ekstreme og det humoristiske. Jeg er glad for at have hørt ham og vil se frem til at høre ham igen hvis lejligheden byder sig. Det var så levende og spændende. Er stolt af at kunne sige ham har jeg gået på Vejstrup efterskole med!
  Med venlig hilsen
  Karin Moslund

 50. Birgitte Steenberg april 15, 2013 at 15:33 #

  Erik var på besøg hos os i Patriotisk Selskab, hvor han holdte et virkeligt interessant foredrag omkring Sirius Patrulien.

  Erik er en helt fantastisk fortæller, som formår at få alle med i fortællingen igennem hans rejse i et meget hårdt terræn. Han fortalte meget levende om sine oplevelser i Grønland og hvad Sirius Patrulien står for.

  Jeg kan kun sige, at hvis der er nogen som er i overvejelse om et foredrag af Erik, så kan jeg varmt anbefale det – det er en virkelig stor oplevelse, som varmt kan anbefales til andre.

  Mvh

  Birgitte Steenberg, Odense

 51. Allan Jensen marts 18, 2013 at 13:20 #

  Erik var på besøg på Glud Skole, som er en skole med elever fra 0.kl. til 6.kl.
  Det var en forrygende oplevelse.

  Erik og historien om Sirius-hundene fangede selv de mindste elever.
  Om aftenen fortalte Erik om turen med datteren for forældrene og de lokale idrætsforeninger.
  Vi har på skolen fået meget positive tilbagemeldinger fra forældre og andre tilhørere.
  Alt i alt et fantastisk arrangement den dag – som vi vil huske i en del år fremover

 52. Jørgen Gadegaard marts 14, 2013 at 13:13 #

  Erik er en vældig dygtig taler, som har sat sig godt ind i sit stof, og man oplever ikke, at han går i stå, eller må ty til æhhh og øhh for at få sit stof frem. Veltilrettelagt må man sige også hvad angår de mange smukke billeder, som supple-rer foredraget.

  Det blev et åndeløst spændende foredrag, som blev afviklet i et tempo, så man var nødt til at være ”til stede” hele tiden, men af det hele fremstod et billede af en person, som var havnet i et miljø, hvor han havde styr på tingene og virkelig kunne ”leve livet”, og efter at man havde fulgt ham gennem alle opgaverne og havde set den natur, som han skildrede gennem de ledsagende billeder, kan man nok forstå, at luften ikke var høj nok i Ørbæk.

  Mvh
  Jørgen Gadegaared
  Parkinson Foreningen, Nyborg

 53. Rasmus Lumbye marts 7, 2013 at 23:00 #

  Jeg deltog i et åbent foredrag ved FOF i Odense. Her leverede Erik en yderst god og dragende fortælling om livet ved Sirius patruljen. Erik formår, at tage publikum med på en eventyrlig fortælling om Grønland og patruljernes plads i den danske ekspeditionshistorie. Det blev med hans egne ord, en eventyrlig aften.

  Det er ikke uden grund, at Erik B. Jørgensen er blevet optaget som nr. 457 i Eventyrenes Klub.!
  Hans foredrag kan klart anbefales.

  Mvh. Rasmus Lumbye
  Odense

 54. Morten Rasmussen oktober 18, 2012 at 10:06 #

  Morten Rasmussen,afdelingskoordinater på Ringe kost & Realskole

  I vores arbejde med udsatte unge, arbejder vi med at motivere de unge til, at sætte sig mål for deres liv.
  Jeg har 2 gange brugt Eriks foredrag som en del af et projekt på skolen hvor de unge har fået mulighed for at hører om Eriks tilgang til det at sætte sig må m.m
  Min oplevelse er at Erik har været med til at sætte en masse gode tanker igang i forhold til både de unge og de voksne.
  jeg kan på det varmest anbefale Erik som foredragsholder, han formå at lave et levende og inspirerende foredrag der sætter tanker i gang man kan bruge også i hverdagen.

 55. Holger Andersen oktober 17, 2012 at 11:14 #

  I forbindelse med implementeringen af et nyt værdisæt ved Beredskabsstyrelsen Sydjylland, afholdte Erik Jørgensen foredraget: sammenhold eller gå kold.
  På en levende og meget beskrivende måde, formåede Erik at forbinde sine oplevelser med de hverdags problematikker vi går og tumler med, og gav os alle noget at tænke over.

  Rigtig godt og givtigt foredrag.

 56. Karsten Andersen januar 26, 2012 at 15:17 #

  Kommentar til Sirius fordraget i bryndum den 24 januar 2012.

  Det er første gang jeg hører om Sirius patruljen og livet i denne gruppe “live”, og jeg må tilstå, at det var et virkelig fangende og inspirerende beskrivelse du gav af din oplevelse sammen med Sirius folkene. Kan kun anbefale alle at lytte til dine beretninger om livet med sirius patruljen, meget gav endno stof til eftertanke.
  Glæder mig til måske at opleve flere foredrag om dine eventyroplevelser.
  Tak herfra.
  Venlig hilsen
  En underholdt lytter.
  Karsten Andersen
  Bryndum
  6715 Esbjerg

Skriv et svar