Korpset (TV2), Jægersoldat Erik

"Korpset", TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

“Korpset”, TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

Jeg deltog i programmet ”Korpset” på TV2 som en af de 4 tidligere Jægersoldater, der var instruktør for 30 mand, som ønskede at teste, om de var gjort af det rette stof til at kunne have søge ind som Jægersoldat.

Det var en hård omgang for de 30 deltagere.

Vi instruktører testede aspiranterne fysisk, men allermest mentalt, det handlede om at forstå at arbejde sammen, tage viden til sig og omsætte den. De krav vi stillede, var der kun få, der kunne klare.

Alle deltagerne kom i god form, men derfra var det 80% mentalt arbejde at komme igennem. Når det gjorde ondt, skulle deltagerne virkelig kunne arbejde i mod, når hjernen sagde stop, var det let at melde fra. Det var bare at tag sit nummer af, så var aspiranten ude.

Jeg er sikker på at alle deltagerne lært noget nyt om dem selv, uanset hvor langt de kom.

Vi instruktører har alle stor erfaring fra Jægerkorpset, vi har alle været indsat i krigszoner og arbejdet i patruljerne i mange år. På vores optagelse og under arbejdet som Jægersoldat, har vi lært rigtigt meget om samarbejde og om os selv, vi har rykket vores grænser, fysik og mentalt, længere end vi nogen sinde havde troet, at vi kunne. Vi har arbejdet i team, på godt og ondt.

Derfor har vi alle en masse erfaring vi har inddraget i denne udsendelse, der samtidig kunne give aspiranterne en masse læring.

Vi 4 instruktører var:

Vil du gerne følge med i, hvad der kommer af artikler, billeder og videoklip, så skal du først og fremmeste følge med på TV2 “Korpset”!

På TV2 Play ligger afsnittene efterhånden som de kommer, de har premiere en uge før på TV2 Play end på fjernsyn.

Eller gå ind på Facebook ”Korpset-fanside” her, her prøver vi at samle meget af det også.

 

Hvem er Jægersoldat Erik

"Korpset", TV2, Instruktør Erik, Foto: Lars E. Andreasen/ TV 2

“Korpset”, TV2, Instruktør Erik, Foto: Lars E. Andreasen/ TV 2

I dag er jeg fuldtids eventyrer og holder foredrag om mine ture/ekspeditioner, skriver bøger og nyder naturen.

Jeg holder også foredrag om team, sammenhold og ledelse. Jeg håber du vil nyde mit univers her på ”Kom ud”, kig dig endelig omkring.

Se mit CV her ”Erik B. Jørgensen CV”

—-0—-

Relateret indlæg