Korpset, (TV2) Instruktørens tøj og udstyr

"Korpset", TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

“Korpset”, TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

Jeg deltager som en af instruktørerne i TV2 nye tv-serie ”Korpset”. Hvor vi tester 30 mænd, der ønsker at teste om de er gjort af noget af det rette stof, til evt. at kunne klare en optagelse til specialstyrkerne.

I ”Korpset” går vi instruktør i en del forskelligt tøj og udstyr. Det mest er 5.11, som var sponsor på programmet, sammen med Salomon til deltagerne.

Jeg har brugt udstyret det op til udsendelse og lidt efter, samlet en månedstid. Så jeg kan ikke udtale mig om hvordan langtidsholdbarheden er. Men tøjet er lækkert, men det er meget inspireret af militær og politi, så det gør nok en del synes det er for militant. Bukserne er super fede, sidder godt og de er ikke så dyre som tilsvarende bukser, prøv at tjekke dem ud.

Jeg har ikke noget negativt at sige om udstyr på nuværende tidspunkt, andet end bæltet jeg bare ikke kunne passe, det var alt for stort.

Solbrillerne er for fede, de skal nok komme med på nogle ture i fremtiden.

Herunder vil jeg liste af det udstyr som jeg brugte, under optagelserne:

 

5.11 Tactical

"Korpset", TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

“Korpset”, TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

Udleveret med passede ikke

Wileyx, solbriller

Solbriller, brugt vi Wileyx, jeg havde 3 par:

Mountain Hard Wear

—-0—-

Jeg håber du kunne blive klogere på det tøj og udstyr vi brugt i tv-udsendelsen.

Erik

P.S: Vil du læse meget mere om ”Korpset” så tjek TV2 “Korpset” ud der vil være masser af ekstra materiale (afsnittene kan se på TV2 Play). Ellers gå på Facebook ”Korpset-fanside” her samler jeg artikler og lidt billeder fra programmet.

, , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar