Kajak foredrag, et rejse foredrag

0


Foredrags sæson er oppe i gear igen. Jeg har været en del rundt, bl.a. ved Round Tabel i Nyborg, Rotary i Odense, m.v.

I går gik turen til Stege, Møn, for LEA Vordingborg. Det var gensynets glæde, for her boede jeg to natter under Danmark rundt i kajak – vinter, ved en venlig sjæl og hun mødte op igen.

Det var herligt at så mange kom til mit kajak foredrag eller rejse foredrag alt efter hvad man lægger vægt på, som tilhøre.

Det er herligt når folk, giver udtryk for de har haft en god aften og har fulgt mig på min tur. Hvis du ikke nåede mig, så se her hvor jeg har åbent foredrag næste gang, eller forslå mig til steder i dit lokalområde.

Som lovet til deltagerne, er her et link til indslaget i Nationalpark Tv Thy, se det her

Erik

Hvem har skrevet dette

Erik B. Jørgensen

Eventyrer, foredragsholder, forfatter og guide. Jeg har valgt at skrive en masse om mine oplevelser, ekspeditioner og give mine erfaringer fra mig her. Du vil finde en del grammatiske-/stavefejl. Det er ikke et udtryk for manglende interesse eller grundighed, men blot et resultat af en normal ordblindhed. Er det noget der står uklart, så sig endelig til.

Skriv den første kommentar

Du burde også læse

Flere nye billeder

Hej så er der ligge kommet lidt flere billeder i det en album,fra Gjesvær her til Øksfjord. Så spækhugger her til morgen, selvfølgelig uden kamera, ...