Foredrags sæsonafslutning

Så blev de to sidste foredrag i år afsluttet på under 24 timer, begge Sirius foredrag. Første foredrag var på Klank Efterskole, ved Århus egnen. Et arrangement for elever og forældre, et ganske hyggeligt sted. Sidste foredrag var for ProActive julefrokost, i København, jeg var glad for den store indlevelse, samt jeg kunne vise en hvid jul. Jeg håber det har sat nogle tanker i gang, samt det var en oplevelse?

I disse jule tider, hvor man skal tænke på ens kære. Falder tankerne også på ens elskede hunde, der ikke er mere. Sirius Slædehundene, er Grønlandsk slædehunde, de er bare avlet større igennem åren, så de fleste hanhunde vejer mellem 40 og 55 kg. De er stadig tæt på ulven, men dens instinkter og et udpræget flok dyr. De slås lidt om pladserne i en flok, men alle flokke har en ledder, en bas. Vores slædehold 5, var basen Steen, en hyperaktiv hund, der var stærk som en okse, en dejlig hund, der kunne drive en til vanvid den ene dag og være super dygtig den næste, men en hund der altid var gang i.

Erik

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to Foredrags sæsonafslutning

 1. Anders Borum 12. december 2009 at 14:00 #

  Hej Erik,
  tak for et rigtigt godt og inspirerende foredrag hos ProActive d. 11. december. Jeg har fulgt siriuspatruljen gennem programmer i bl.a. TV, men det var noget helt andet at få en deltager ud og fortælle sin historie.

 2. Klank Efterskole 12. december 2009 at 10:05 #

  Hej Du!
  Det var MEGA godt og sjovt at høre. Gid det var mig, selv om jeg er pige.

 3. Julie, IBO og Beate 12. december 2009 at 10:03 #

  Synes det var fucking Godt!!!

  Julie & IBO & Beate

Skriv et svar