Foredrag, oplevelser og eventyr

2


Min foredragssæson er allerede godt i gang, men i går var der så premiere på mit nye foredrag om Skandinavien rundt i kajak, i Kerteminde Kajakklub.  En tur i havkajak rundt langs Norge, Sverige og Finlands Kyst.

Det er altid med sommerfugle i maven på den gode måde, når jeg skal præsenter et nyt foredrag, som jeg har siddet dybt begravet i de sidste 4 uger. Så det var dejligt at kunne tage folk med på min oplevelser og mit eventyr.

Jeg håber det giver lidt indblik i en anden verden og mine tanker og oplevelser. Samt jeg kan inspirer til at komme ud af døren på stor som små eventyr. Fordi man skal altid huske at eventyret starter i din baghave, små som store ture er lige meget vær, bare det at gøre noget. Alting starter med det første skridt.

Tak til alle tilhørende for en god aften. Samt alle jer der kom og hilse på, dejligt at få ansigt på jer jeg har skrevet med og jer der kommentere på min blog.

Erik

P.S. Hen over vinteren, her vil jeg lave en masse anmeldelser af det grej jeg brugte på min tur, som kommer her på bloggen.

Hvem har skrevet dette

Erik B. Jørgensen

Eventyrer, foredragsholder, forfatter og guide. Jeg har valgt at skrive en masse om mine oplevelser, ekspeditioner og give mine erfaringer fra mig her. Du vil finde en del grammatiske-/stavefejl. Det er ikke et udtryk for manglende interesse eller grundighed, men blot et resultat af en normal ordblindhed. Er det noget der står uklart, så sig endelig til.

2 kommentarer

  1. Per Korsgaard 16 november, 2011 at 22:22 Svar

    Fantastisk aften, kanont spændende foredrag, de 2½ time gik bare alt for hurtigt, kunne sagtens have brugt mindst 1 time mere. Fantastiske billeder, enestående natur – sikken en tur!

    Jeg kan varmt anbefale dette foredrag, alle natur elskere og alle der kan lide et spændende eventyr bør høre dette foredrag!

    ….nu venter vi bare på bogen 😉

Post a new comment

Du burde også læse