Ekspeditions kursus i kajak

0

Nogen gange bliver jeg inspireret på min ture, så jeg har lavet et kursus som jeg udbyder nu.
Det kommer til at hedde ”Ekspeditions kursus i kajak” og løber for første gang over en weekend den 28-30. Sep. 2012.
Der vil jeg øse ud af mine erfaringer og røverhistorier.

Så er du frisk kan du læse mere om det her.

Efterfølgende, udbydes det også til klubber eller en samling af folk lokalt, så er der 6-10 deltager er det mig der kommer, hvis det passer bedre.

Mvh
Erik

Hvem har skrevet dette

Erik B. Jørgensen

Eventyrer, foredragsholder, forfatter og guide. Jeg har valgt at skrive en masse om mine oplevelser, ekspeditioner og give mine erfaringer fra mig her. Du vil finde en del grammatiske-/stavefejl. Det er ikke et udtryk for manglende interesse eller grundighed, men blot et resultat af en normal ordblindhed. Er det noget der står uklart, så sig endelig til.

Skriv den første kommentar

Du burde også læse

Bisol / Sundog

Når man færdes meget i Grønland, kommer den store dag hvor man oplever bisol. En fantastisk oplevelse, hvor solen, viser sig fra sin flotteste side. ...