Currently set to Index
Currently set to Follow
Velkommen til min blog, om friluftsliv, outdoor og motivation2023-07-23T17:51:02+02:00
Erik B. Jørgensen sider ved en packraft ved en sø, masser af ikoner omkring ham, som viser emner fra hans outdoorblog/firluftslivblog

Velkommen til min blog, om friluftsliv/outdoor og motivation

Tak for du besøger min blog om friluftsliv, outdoor og motivation. Jeg håber, at du finder en masse inspiration, viden, god underholdning, og ikke mindst at du kan mærke min store passion for naturen og friluftsliv.

Her på bloggen kan du finde indlæg omkring en lang række af emner inden for friluftsliv og outdoor; som grej og udstyr, dagbøger fra nogle af mine ekspeditioner og ture, guides til valg af udstyr, historiefortællinger, podcasts og indlæg om motivation og samarbejde.

Du kan se de forskellige kategorier i højre side. Finder du ikke det, som du søger, så brug ”søgefeltet” (øverst til højre) og søg flere gang på forskellige ord. Eftersom at jeg har skrevet rigtig mange indlæg, kan det godt kræve lidt at finde lige det indlæg, som du søger.

Skulle du, mod forventning, ikke finde det du søger, så er du meget velkommen til at skrive til mig med forslag til emner, som jeg skal skrive om.

Her er en vejledning og oversigt over de mest betydningsfulde blogindlæg, hvis du vil prøve at skabe et overblik: Vejledning i Kom ud, outdoorblog – kom godt rundt!

God fornøjelse, jeg håber du finder min outdoorblog interessant!

Erik B. Jørgensen

Stegtegning, Outdoor, Erik B. Jørgensen, af Benjamin Algreen

2701, 2024

Børns/Karens stædighed, Far og datter i Vildmarken, 45 dage i kano, Finland [Historiefortælling] (film)

By |januar 27th, 2024|Categories: Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Historiefortælling, Rejser med barn|Tags: , , , , |0 Comments

Jeg fortæller om en lille episode under "Far og datter i Vildmarken, 45 dage i kano, Finland", tilbage i 2012, hvor min datter på 3,5 år og jeg skulle blive enige om hvor meget tøj man har på!

God råd, fif og vejledninger til at komme godt i gang med friluftsliv, med eventyrer Erik B. Jørgensen
Åbne foredrag med Erik B. Jørgensen. Køb billetter her!
Få gode råd og masser af anekdoter om Slædepatruljen Sirius af eventyrer Erik B. Jørgensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyt om foredrag, ekspeditioner, artikler, og masser af gode råd og fif, m.m.

Samt få adgang til 30 min udsendelse om vores ekspedition"Thule til Thule".

Go to Top